امروز : دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷
تاریخ : ۱۳۹۵/۰۴٫۱۴ ۰۹:۱۹ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

در طرح ضیافت؛
قیمت گوشت در استان مرکزی دو هزار تومان کاهش یافت

رئیس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان اراک گفت: در طرح ضایفت که به مناسبت ماه مبارک رمضان در اراک اجرا شده است قیمت گوشت قرمز در این استان دو هزار تومان نسبت به قبل از اجرای طرح ارزانتر است.

امیر زندی رئیس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان اراک در گفتگو با، اراک امروز؛ گفت: طرح ضیافت از ابتدای ماه رمضان آغاز و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

527641

زندی به کاهش دو هزار تومانی قیمت گوشت در اراک خبر داد و افزود: قبل از اجرای طرح قیمت گوشت گوسفند ران و سر دست ۳۰ هزار تومان و گوشت گوساله مخلوط بدون استخوان ۳۰ هزار تومان به فروش می رسید که هم اکنون ۲۸ هزار تومان به فروش می رسد.

وی با اشاره به اینکه مشکلی در خصوص تامین گوشت در استان نداریم گفت: علاوه بر این مازاد گوشت استان به استان های همجور ارسال می شود.

رئیس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان اراک اظهار کرد: در حال حاضر روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ تن دام زنده در اراک کشتار و روانه بازار مصرف می شود.

وی ادامه داد: با توجه به بارندگی های خوبی که امسال داشته ایم و قیمت مناسب علوفه انتظار می رود در آیند مشکلی در خصوص تامین گوشت استان نداشته باشیم.

رئیس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان اراک با اشاره به اینکه قیمت گوشت قرمز در این استان نسبت به استان های همجوار ارزانتر است بیان کرد: قیمت گوشت در استان بین سه تا چهار هزار تومان از استان های همجوار بجز تهران ارزان تر است.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۲۰۵ قصابی در سطح اراک مجوز فعالیت دارند و امسال مجوز فعالیت سه فروشگاه و شش قصابی هم در اراک صادر شده است.

انتهای پیام/

برچسب ها:
دیدگاه بینندگان
    ارسال دیدگاه

    پاسخ دهید

    Advertisment
    Advertisment
    Advertisment
    Advertisment
    salamup.ir