امروز : جمعه ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۵/۱۰٫۱۴ ۱۳:۴۰ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان


اختلاف بیش از ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت از کشتارگاه تا قصابی

رییس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان اراک گفت:در حالی که قیمت هر کیلو گوشت قرمز مخلوط در قصابی های اراک ۳۴ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد که دامداران بابت هر کیلو دام زنده ۲۴ هزار تومان عایدشان می‌شود؛ این اختلاف قیمتی در برخی از استان های کشور در روزهای اخیر تا ۲۰ هزار تومان هم می رسد.

امیر زندی رئیس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان اراک در گفتگو با اراک امروز؛ در خصوص افزایش قمیت گوشت قرمز در روزهای اخیر گفت: در شهرستان اراک قمیت گوشت قرمز نسبت به استان های دیگر خیلی افزایش نداشته است.

زندی با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت در اراک برای مصرف کننده یک‌هزار تومان افزایش داشته است؛ اظهار کرد: هم اکنون گوشت گوسفند مخلوطی(به همراه ۱۵۰ گرم استخوان و ۱۵۰ گرم دمبه) ۳۴ هزار تومان و گوشت گوساله مخلوط هم ۳۳ هزار تومان به فروش می رسد .

وی افزود: البته قیمت گوشت بستگی به سفارش مشتری دارد، در صورتی که دمبه و استخوان کمتری در گوشت باشد قیمت گوشت بیشتر از نرخ تعیین شده و بر اساس توافق فروشنده و خریدار خواهد بود.

وی ادامه داد: به دلیل کمبود دامی که در روز های اخیر در اراک داشتیم قیمت گوشت در کشتارگاه ها افزایش شش هزار تومانی داشته است.

زندی اضافه کرد: در اراک با هماهنگی که اتحادیه با قصاب ها داشته اند قیمت گوشت برای مصرف کنندگان تنها هر کیلوی یک‌هزار تومان افزایش داشته؛ در حالی که در برخی از استان ها این افزایش درخور توجه است.

رئیس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان اراک بیان کرد: این ثبات قیمت گوشت در اراک در شرایطی پایدار خواهد بود که دولت برنامه ای را برای افزیش عرضه گوشت داشته باشد وگرنه شاهد افزایش بیشتر قیمت گوشت در اراک هم خواهیم بود.

زندی اظهار کرد: کمبود دام، بیماری آنفولانزای مرغی، نبود قیمت گذاری گوشت در دامداری ها و … از مهمترین دلایل افزایش قیمت گوشت است.

 زندی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ تُن دام زنده در اراک کشتار و روانه بازار مصرف می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:
دیدگاه بینندگان
    ارسال دیدگاه

    پاسخ دهید

    Advertisment
    Advertisment
    Advertisment
    Advertisment
    salamup.ir