امروز : دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۶/۰۴٫۲۴ ۰۷:۵۰ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

برای اولین بار در کشور:
اجرای طرح درجه بندی بهداشتی– دامپزشکی در استان مرکزی

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از اجرای فاز اول درجه بندی بهداشتی– دامپزشکی مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان مرکزی خبر داد.

فتاحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در گفتگو با  اراک امروز؛ گفت: در راستای ارتقاء سطح بهداشتی واحدهای تولید، فرآوری و عرضه فراورده های خام دامی و سلامت مصرف کنندگان، اداره کل دامپزشکی استان مرکزی نسبت به اجرای طرح ارزیابی بهداشتی– دامپزشکی و درجه بندی واحدهای تحت پوشش در ۳ فاز اقدام کرده است.

فتاحی اظهار کرد: نتایج فاز اول آن که شامل مراکز عرضه فراورده هاي خام دامی(سوپر پروتئین، قصابی و مراکز عرضه مرغ و ماهی ومراکز طبخ غذا) است، به اطلاع عموم رسیده است.

 

وی بیان کرد: فاز دوم اجرای این طرح شامل ارزیابی بهداشتی-دامپزشکی رستوران و هتل ها و فاز سوم در خصوص واحدهای کشتارگاهی، مراکز بسته بندی فراورده های خام دامی، کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان و مراکز جمع آوری شیر است.

 

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اینکه در ارزیابی مذکور، معیارهایی چون شرایط و ضوابط عمومی بهداشتی و شرایط و ضوابط اختصاصی فرآورده هاي خام دامی در نظر گرفته شده، افزود: درجه های اختصاص یافته جهت اطلاع عموم نصب شده و مصرف کنندگان می توانند جهت استعلام صحت درجه نصب شده در محل، کد شناسایی مربوطه را به شماره  ۵۰۰۰۴۰۱۵۱۲  پیامک کنند.

 

فتاحی خاطرنشان کرد: مراکزی که فاقد برچسب درجه بندی هستند و  نام آنها در فهرست های اعلامی وجود ندارد حداقل شرایط احراز درجه را نداشته اند.

 

انتهای پیام/

برچسب ها:
دیدگاه بینندگان
    ارسال دیدگاه

    پاسخ دهید

    Advertisment
    Advertisment
    Advertisment
    Advertisment
    salamup.ir