امروز : دوشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۷
تاریخ : ۱۳۹۶/۱۲٫۲۴ ۱۵:۰۹ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان


آغاز توزیع میوه شب عید در استان مرکزی از ۲۶ اسفندماه/میوه شب عید در ۵۴ مرکز در استان توزیع می شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی از آغاز توزیع میوه شب عید از روز شنبه ۲۶ اسفندماه جاری بر اساس قیمت مصوب در استان خبر داد.

اراک امروز؛ محمدرضا حاجی پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی و دبیر ستاد تنظیم بازار استان مرکزی روز پنجشنبه در حاشیه نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی گفت: در استان مرکزی از روزهای گذشته برنامه ریزی های لازم برای ایام پایانی سال اندیشیده شده است.

photo_2018-03-15_23-11-10
حاجی پور با اشاره به اینکه مایحتاج مورد نیاز مردم برای ایام پایانی سال ذخیره سازی شده است اظهار کرد: هچ گونه کمبودی در تامین مواد غذایی در استان نداریم.

وی به ذخیره سازی میوه شب عید در استان هم اشاره ای کرد و افزود: یک هزار تن پرتقال به قیمت هر کیلوگرم ۱۸ هزار ریال و ۵۰۰ تن سیب به قیمت هر کیلوگرم ۲۶ هزار ریال برای عرضه در آستانه نوروز تامین شده که همه این کالاها به استان وارد و در سردخانه های خمین و ساوه و بخشی نیز در شهر قم ذخیره سازی شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با تاکید بر اینکه ۵۴ مرکز برای توزیع میوه شب عید در استان در نظر گرفته شده اظهار کرد: از این تعداد ۱۰ مرکز در اراک و مابقی نیز در نقاط مختلف استان مستقر هستند.

حاجی پور ادامه داد: عرضه میوه و کالاهای اساسی با نرخ مصوب دولتی در استان مرکزی از ۲۶ اسفندماه جاری آغاز و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه می یابد.

دبیر ستاد تنظیم بازار استان مرکزی بیان کرد: همچنین ۴۹۵ تن برنج هندی به قیمت هر کیوگرم ۵۶ هزار ریال و ۴۹۵ تن برنج پی آر ۱۱ هندی به قیمت هر کیلوگرم ۲۶ هزار ریال وارد و در فروشگاه های زنجیره ای رفاه و تعاونی های روستایی عرضه می شود.

حاجی پور اضافه کرد: گوشت مرغ منجمد داخلی به قیمت ۶۲ هزار ریال و گوشت قرمز منجمد وارداتی به قیمت ۲۳۰ هزار ریال نیز به میزان کافی خریداری و از طریق فروشگاه های زنجیره ای رفاه و تعاونی های روستایی عرضه می شود.

وی گفت: تخم مرغ نیز با قیمت مصوب ۶۷ هزار ریال در فروشگاه های معتبر در نقاط مختلف استان مرکزی عرضه می شود.

حاجی پور افزود: کالاهایی از قبیل نان، لبنیات، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، برنج، شکر، میوه، آجیل و خواروبار در زمره اقلام اساسی، پرمصرف و سلامت محور محسوب می شوند که در ایام نوروز تحت نظارت مستمر هستند.

دبیر ستاد تنظیم بازار استان مرکزی بیان کرد: در بخش خدمات نیز تیم های نظارتی این سازمان بر فعالیت شرکت های مسافربری، حمل و نقل درون و برون شهری، اماکن تفریحی، سیاحتی، اقامتی، رستوران های بین راهی و درون شهری و همه اماکن وابسته به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، انبارها و سردخانه ها نظارت مستقیم دارند و بر اساس قانون، با متخلفان برخورد می شود.

حاجی پور یادآوری کرد: ۵۰ کارشناس و بازرس در راستای سیاست های سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان، بر فعالیت صنوف مختلف نظارت می کنند.

دبیر ستاد تنظیم بازار استان مرکزی گفت: تلفن ۱۲۴ نیز به صورت شبانه روزی گزارش های مردمی را ثبت می کند و نتیجه به شهروندان منعکس می شود.

وی بیان کرد: گشت های مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت با دیگر دستگاه های متولی تنظیم بازار در استان از ۱۵ بهمن ماه سال جاری آغاز و تا ۳۱ فروردین ماه نیز ادامه دارد.

ستاد تنظيم بازار استان مركزي با حضور سعيد فرخي سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مركزي و مديران مربوطه برگزار شد.

انتهای پیام

برچسب ها:
دیدگاه بینندگان
    ارسال دیدگاه

    پاسخ دهید

    Advertisment
    Advertisment
    Advertisment
    Advertisment
    salamup.ir