نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: دستاوردهای ماه رمضان را فراموش نکرده و در زمینه خدمت به مردم، کار و تلاش، مجاهدت، اقتصاد مقاومتی، فعالیت سالم و مولد همه بسیج شویم تا ضریب هوشیاری و نفوذ ناپذیری خود را مقابل دشمن افزایش دهیم.
اراک امروز؛ به گزارش دیار آفتاب؛ آیتالله درینجفآبادی، نماینده ولیفقیه در استان مرکزی و خطیب جمعه اراک در در خطبههای نماز عید فطر، با بیان اینکه ماه رمضان، ماه توبه، خودسازی و تصفيه روح و تهذيب اخلاق است، گفت: ماه میهمانی خدا دانشگاه انسانسازی است که بهترین ابزار آن قرآن و پیغمبر و بزرگترین الگوی آن ائمه و اهل بیت(ع) هستند.
ماه رمضان؛ ماه تصفيه روح و تهذيب اخلاق
وی افزود: امیدوارم که از این دانشگاه انسانسازی سربلند بیرون آمده باشیم. امروز در حقیقت برای کسانی عید است که از کلاس اخلاق، قرآن، اهل بیت(ع)، عبودیت، خدمت به بندگان، تولی و تبری و… سربلند بیرون آمده و از سفره نورانی ماه مبارک رمضان کسب فیض کردهاند.
خطیب جمعه اراک با تاکید بر اینکه ماه رمضان، ماه میهمانی خدا و ماه نزول قرآن است، گفت: قرآن چراغ هدایت در زندگی و سرمایه سعادت است؛ در ماه رمضان شیطان در غل و زنجیر است و فرصتی است برای اینکه تمرین بندگی و تقوا داشته باشیم تا به مانند فولادی آب دیده برای ۱۱ ماه دیگر سال بتوانیم زنگار گناه را از وجود خود پاک کنیم.
آیتالله درینجفآبادی تصریح کرد: مبادا دستاوردهای این ماه پربرکت را به باد دهیم. زندگی دنیا سراسر میدان امتحان بزرگ الهی است و ماه مبارک رمضان فرصتی برای کسب تقوا و معرفت الهی و رسیدن به رستگاری است.
بخش کشاورزی مصداق عینی اقتصاد مقاومتی است
وی در بخش دیگر خطبهها به هفته جهاد کشاورزی هم اشاره و بر نقش این حوزه در تحقق اقتصاد مقاومتی، امنیت قضایی، توسعه صادرات، ایجاد اشتغال ثابت و مولد تاکید کرد و گفت: استان مرکزی در کنار اینکه قطب صنعت کشور است در بخش کشاورزی نیز ظرفیت بالقوهای دارد که باید برنامهریزی و مدیریت لازم در این حوزه صورت بگیرد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با اشاره به مشکل کم آبی در کشور و لزوم مدیریت بهینه مصرف در این بخش گفت: استان هم از این مشکل مستثنی نبوده و میبایست به سمت کشتهای گلخانهای و استفاده از سیستمهای نوین آبیاری پیش برویم. توسعه کشت گلخانهای ضمن صرفهجویی در مصرف آب باعث توسعه صادرات نیز خواهد شد.
آیتالله درینجفآبادی با تاکید بر اینکه بایستی صنایع تبدیلی و بستهبندی در حوزه کشاورزی مورد توجه بیشتر قرار بگیرد، گفت: کشتهای جایگزین، یکپارچهسازی اراضی کشاورزی، مبارزه با آفات و… همه بایستی جدی گرفته شود. دولت و بانکها نیز باید در این بخش کمک کنند تا تولیدکننده متضرر نشود.
وی به نرخ بالای تسهیلات اشاره کرد و گفت: نرخ سود ۱۸ و ۲۰ درصدی چرخ تولید را به گردش در نمیآورد و فایدهای برای تولیدکننده نخواهد داشت. دولت بایستی با اعطا تسهیلات ارزان قیمت از بخش کشاورزی حمایت داشته باشد. از گذشته مقرر شده که ۲۵ درصد تسهیلات بانکی به حوزه کشاورزی تخصیص یابد ولی در عمل ۸ درصد این تسهیلات محقق شده است.
خطیب جمعه اراک با اشاره به تخصیص ۱.۵ میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ارزی به روستاها گفت: نمایندگان استان پیگیر باشند تا این تهسیلات در اختیار استان قرار بگیرد تا این پول به چرخه تولید وارد شود و در حوزه تولید مولد، اشتغال و توسعه روستاها بکارگیری شود.
وی به روز جهانی مبارزه با بیانزدایی هم اشاره کرد و گفت: بایستی به این منظور گونه های مقاوم و کم آب را کشت کنیم اگر تلاش کنیم می توانیم با همت خود کویر را هم آباد کنیم.
دستاوردهای معنوی و اجتماعی ماه رمضان در طول سال حفظ شود
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی ابراز امیدواری کرد که دستاوردهای ماه رمضان را فراموش نکرده و در زمینه خدمت به مردم، کار و تلاش، مجاهدت، اقتصاد مقاومتی، فعالیت سالم و مولد همه بسیج شویم تا بتوانیم در مقابل ترامپ و رژیم غاصب اسرائیل و دیگر دشمنان نظام اسلامی ضریب امنیت و نفوذناپذیری خود را افزایش دهیم. ما میتوانیم ولی به شرط اینکه عزم و اراده و همت بلند داشته باشیم.
آیتالله درینجفآبادی با تاکید بر اینکه ملت ایران هوشیار باشند، تصریح کرد: ما ملتی هستیم که با عزم و اراده میتوانیم بر دشمنان پیروز و فلسطین را آزاد کرده و اجازه ندهیم رژیم صهیونیستی جنایت دیگری را علیه جهان اسلام رقم بزند.
وی خاطرنشان کرد: در جبهه داخلی هم باید تلاش کنیم بر مشکلات غلبه کنیم و برای این امر لازم است که همه فعال باشیم نه منفعل، کارآفرین باشیم و نه مصرف کنند اگر چنین شود بی شک پیروز میدان خواهیم بود و ایرانی آباد خواهیم ساخت.
انتهای پیام/